Kontakt oss

Verdt å merke seg:

Hvis du kjøper en campingvogn som er importert i navnet til en privatperson eller av en som utgir seg for å være norsk forhandler, har du ingen rettigheter overfor de autoriserte Hobby/Fendt-forhandlerne.

Vær oppmerksom på den norske forbrukerkjøpsloven ikke gjelder og at garanti-tiden i Tyskland i beste fall er 2 år. Det vil ikke være mulig å oppnå vår utvidede garanti med fem års tetthetsgaranti og europagarantien gjelder kun når du er på reise. Slike vogner omfattes heller ikke av aktuelle sikkerhets- eller service-aksjoner.

Uautoriserte forhandlere kan ikke tilby deg reklamasjonsrett hvor garanti-arbeider skal utføres gratis av norske autoriserte Hobby/Fendt-forhandlere.
Du vil selvfølgelig få hjelp så snart det er ledig kapasitet på det lokale verksted, men du må selv betale for alt arbeid uansett om det er garanti- service- eller reparasjonsarbeid.

GENERALAGENT  I  NORGE:

lara_logo

INFORMASJON:

Vindusprodusenten ParaPress som leverte vinduer til Hobby gikk dessverre konkurs, noe som skapte store utfordringer for fabrikken. Hobby har nå fått en ny leverandør, PolyPlastic, som produserer nye vinduer til både produksjon og delelager, men da disse vinduene produseres med en helt annen teknologi vil det fortsatt ta noe tid før produsenten har leveringskapasitet på erstatningsvinduer til alle de forskjellige vinduene vi har hatt de siste ti årene. Vi beklager de problemene dette medfører, men dette ligger dessverre helt utenfor forhandlernes og fabrikkens kontroll. Det vil fortsatt ta noe tid før alle de forskjellige vinduene til tidligere modeller igjen vil være å få fra delelageret.